Erasmusdays 2023

Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak veya projelerini duyurmak için yararlanıcılara eşsiz bir fırsat sunan #ErasmusDays, Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 9-12 Ekim #ErasmusDays 2023kapsamında, 9 Ekim 2023 tarihinde Eskişehir Milli Eğitim Girişimcilik Merkezinde düzenlenen #ErasmusGünleri etkinliğinde, okulumuz Eskişehir Fatih Fen Lisesi’nde gerçekleştirilmiş olan Erasmus+ projeleri ve deneyimlerimiz paylaşıldı.

KA229 SCH türünde kurucusu olduğumuz “Climate Justice” projesinin oluşum, gelişim ve uygulama süreçleri paylaşıldı. Katılımcı olduğumuz KA229 SCH türündeki “ICT Learning” Projesinin katologları paylaşıldı. Erasmus + projeleri uygulama süreçleri ile ilgili katılımcı soruları yanıtlandı.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Eskişehir Milli Eğitim Girişimcilik merkezine projelerimizi yaygınlaştırma fırsatı verdikleri için teşekkür ederiz.

#erasmusdays2023

#erasmusdays

#eskmem

#eskişehirmem    

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Fatih Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)