Erasmusdays 2023 Etkinliklerimiz

Okulumuzda #ERASMUSDAYS 2023 etkinlikleri düzenlenmektedir.

 

OKULUMUZDA ERASMUS DAYS 2023 KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMEKTEDİR

#ErasmusDays 2023 

ETKİNLİK 1-2: ERASMUS PROJESİ FİKİRLERİ İÇİN BEYİN FIRTINASI

İngilizce Öğretmenlerimiz Özge ERKAL ve Nuhbay KORKMAZ tarafından gerçekleştirilecek iki ayrı etkinlikte öğrencilerimiz beyin fırtınası tekniğini kullanarak fikirler üreteceklerdir. Etkinliğin amacı Avrupa Birliği hareketlilik programlarını kutlamak ve konuyla ilgili öğrencilerimizde farkındalık yaratmaktır.

A group of students in our school is going to research past Erasmus projects or successful initiatives from other other schools. They will be trying to find out starting points for project themes. After that, the students will get together and freely share their ideas using Web 2.0 tools. We will be discussing logistical aspects, such as project duration, funding, and the number of participating students.The students will present their ideas to the group, and collectively select the most promising project concept and work on that project.

10 October 2023 Start time: 20:00 End time: 21:00

Okulumuzdaki bir grup öğrenci geçmiş Erasmus projelerini veya diğer okulların başarılı girişimlerini araştıracak. Proje temaları için başlangıç noktaları bulmaya çalışacaklar. Daha sonra öğrenciler bir araya gelerek Web 2.0 araçlarını kullanarak fikirlerini özgürce paylaşacaklar. Proje süresi, finansman ve katılımcı öğrenci sayısı gibi lojistik hususları tartışacağız. Öğrenciler fikirlerini gruba sunacak ve toplu olarak en umut verici proje konseptini seçip o proje üzerinde çalışacaklar. 

10 Ekim 2023

Başlangıç saati: 20:00 Bitiş saati: 21:00

Link1: https://www.erasmusdays.eu/event/brainstorming-ideas-for-erasmus-days/

Link2: https://www.erasmusdays.eu/event/brainstorming-ideas-for-an-erasmus-project/

 

ETKİNLİK 3: BİRLİKTE DİJİTAL ARAÇ KULLANIMINI ÖĞRENİYORUZ

Okul Müdürümüz ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ömer YILMAZ Erasmus projelerinde sıkça kullanılan, aynı zamanda öğrencilerimizin dijital okul-yazarlığını artırmaya yönelik çeşitli dijital araçların kullanımıyla ilgili bilgilendirme yapacağı bir etkinlik gerçekleştirecektir.

Link3: https://www.erasmusdays.eu/event/birlikte-dijital-arac-kullanimini-ogreniyoruz/

 

ETKİNLİK 4: EĞİTİMDE WEB 3.0 ARAÇLARININ KULLANIMI

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Pınar ARPA GÜMÜŞ günümüzde önemi giderek artan yeni teknolojileri ve bunların eğitimde kullanılabilen uygulamalarını aktaracağı bir sunum gerçekleştirecektir. Özellikle Yapay Zekâ, Dijital Sanat, Makine Öğrenmesi, Derin Öğrenme konularında kullanımda olan güncel uygulamalar hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Bu uygulamaların Erasmus projelerinde kullanımı, sağlayabileceği faydalar ve etkiler tartışılacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi

Kaynak:https://saimetoptansbl.meb.k12.tr/icerikler/erasmusdays-2023-etkinliklerimiz_14287380.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)