Erdem Projesi Sene Sonu Sergimiz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu imam hatip lisesi ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" kapsamında yürütmüş olduğumuz "Hayalim Becerimde Gizli" isimli projemizin yıl sonu sergisini büyük bir coşkuyla yaptık.

Sergimize Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin ASLAN, İl MEM Şube Müdürü Yunus TOKGÖZ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet SERİN,Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Necati BATUR, Eğitim Sen Şube Başkanı Lütfi GÜNDEM, İmam Hatip Ortaokul ve Lise Müdürleri, Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Açılışın ardından atölyelerimizi gezen, minyatür bahçemizdeki yetiştirdiğimiz ürünleri gören misafirlerimiz öğrencilerimizin mutfağımızda kendi elleri ile yaptıkları ikramlıkların tadına baktı.  

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bizi böylesine güzel bir etkinlikte buluşturdukları için teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Şehit Durmuş Ali Uzun İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)