Erzurum / Yakutiye Şehitler İlkokulu

Telefon:535 780 14 42 Adres:Kurtuluş Mahallesi Bağdat Sokak No 63 Şehitler İlkokulu Yakutiye/ Erzurum Web Sitesi:https://erzurumsehitlerilkokulu.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Yakutiye Okulları, Erzurum İlkokulları, Erzurum Yakutiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Erzurum İlkokul Haberleri, Erzurum Yakutiye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://erzurumsehitlerilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır. Türk milletinin manevi değerlerini özümsemiş ve uygulamaya geçirmiş zinde, çevik ve dinamik Türk neslini yetiştirmek ve kazandırmak.

İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunun, dününü tanımasını, bugününü öğrenmesini ve yarınını planlamasını öğrenmiş, Toplam kalite yönetiminin, eğitimdeki kaliteyi harekete geçirici ivmesini kullanarak; Çevresine ve ülkenin geleceğine ışık tutan bireyler yetiştirmek ve ülke sorunlarında çözüm yolları arayan ve fikirler ortaya atan, Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş bireyler yetiştirmek.
MisyonMilli eğitim temel ilkeleri çerçevesinde sunduğumuz eğitim öğretim hizmetleriyle; Çağın ihtiyaçlarına, geleceğin beklentilerine cevap verebilecek bilgi ve teknoloji üretimini sağlayacak, Atatürkçü Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş üstün nitelikli insan gücünün yetiştirilmesini temin için, Uluslar arası kalite yönetim standartlarına uygun sürekli kendini yenileyen bir kurum olarak, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmek hizmet alanların ve hizmet verenlerin memnuniyetinin sağlanması ve sürekli iyileştirilmesi kurumumuzun ana politikasıdır.
Telefon535 780 14 42
FaksYok
AdresKurtuluş Mahallesi Bağdat Sokak No 63 Şehitler İlkokulu Yakutiye/ Erzurum
İnternet Sitesihttps://erzurumsehitlerilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuza yıkım kararı çıkması nedeni ile 2021/2022 Eğitim Öğretim yılına; ilçemize bağlı Şehit Kubilay Karaman İlkokulu´nda devam etmekteyiz. Okulumuz Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi. Yahya Kemal Beyatlı Caddesinde bulunmaktadır.K5 ve K6 Otobüsleriyle ulaşımı sağlanmaktadır. Her iki hattaki otobüslerde yarım saatte bir hareket etmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuza yıkım kararı çıkması nedeni ile 2021/2022 Eğitim Öğretim yılına; ilçemize bağlı Şehit Kubilay Karaman İlkokulu´nda devam etmekteyiz. Okulumuz Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi. Yahya Kemal Beyatlı Caddesinde bulunmaktadır.
Servis BilgisiServis bulunmaktadır.
Ders Saatleri09:00 - 14:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı85
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://erzurumsehitlerilkokulu.meb.k12.tr/25/21/712391/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)