Eskişehir / Sivrihisar Hızırbey Ortaokulu

Telefon:02227125812 Adres:Yenice Mahallesi 1. Cadde No2 Sivrihisar/ESKİŞEHİR Web Sitesi:https://hizirbeyorta.meb.k12.tr Eskişehir Okulları, Eskişehir Sivrihisar Okulları, Eskişehir Ortaokulları, Eskişehir Sivrihisar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Eskişehir Ortaokul Haberleri, Eskişehir Sivrihisar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hizirbeyorta.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, ANALİZ VE SENTEZLER YAPABİLEN NESİLLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLİME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI; DÜNÜ BUGÜNE, BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİN KURULDUĞU,; YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, PERSONEL, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN İŞ BİRLİĞİ İLE ÇEVREDE, BÖLGEDE " ÖRNEK OKUL " OLMAKTIR.
MisyonOKULUMUZUN TEMEL FELSEFESİ DAİMA KALİTELİ, VERİMLİ VE GÜNCEL EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETİ VERMEK VE BU YÖNDE TÜM TEKNOLOJİK ALTYAPIYI KULLANMAKTIR. OKULUMUZDA HERKES, GELİŞEN TEKNOLOJİK YENİLİKLERDEN YARALANARAK HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞIR, KENDİNİ YENİLER VE GELİŞTİRİR.

OKULUMUZDA VERİLEN EĞİTİM VE ÖĞRETİM ÖĞRENCİDE İSTENDİK DAVRANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİNE DÖNÜŞÜR. ÖĞRENCİLERİMİZ GİRDİKLERİ HER ORTAMDA OLUMLU DAVRANIŞLARI İLE DİKKAT ÇEKER VE BU DURUM KALİTE POLİTİKAMIZIN BİR PARÇASI OLARAK OLUMLU BİR GERİ DÖNÜŞ SAĞLAR.
Telefon02227125812
Faks(222) 712 5812
AdresYenice Mahallesi 1. Cadde No2 Sivrihisar/ESKİŞEHİR
İnternet Sitesihttps://hizirbeyorta.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenice Mah. Toplu Konutlar Sivrihisar/ESKİŞEHİR
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde olup ile uzaklığı 95 km´dir.Okulumuza ulaşım belediye otobüsüyle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde olup ile uzaklığı 95 km´dir.
Ders Saatleri08:45-15:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı83
  • Derslik Sayısı14
Kaynak:https://hizirbeyorta.meb.k12.tr/26/10/709767/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)