Etwinning ''100. Yılda Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor'' Sosyal Sorumluluk Projesi

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel planlanan , "100.Yılda Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor" eTwinning sosyal sorumluluk  projesinin ilimiz temsilciliğini yapan  Zonguldak İlkokulu sınıf öğretmeni Şadiye Ö.ÇETİN  ile güzel bir çalışmaya imza atıldı. Orman İşletmesi İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Kozlu Kızılcakese Köyü Orman Müdürlüğü Fidan dikim alanında 06.11.2023 tarihinde ilimizde gerçekleştirilen etkinliğe,Orman İşletmesi İl Müdürlüğü, Müdür Yardımcısı Selçuk BÜYÜKYILMAZ,Muhasebe Yetkilisi  Fatih KUBA,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem GÜNEŞ, Zonguldak İlkokulu, Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu, TOBB Uzun Mehmet İlkokulu, Uzun Mehmet MTAL okulu idareci, öğretmenleri, öğrenci ve velileri katılımıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz,Orman Müdürlüğü çalışanları,öğretmen ve velilerimizin desteği ile fidanları toprakla buluşturdu.Cumhuriyetimiz gibi yüz yıllarca kök salacak fidanları toprakla buluşturarak geleceğimiz için doğaya güzel izler bırakmanın gururunu yaşadılar.

Proje çalışması ile tüm yurtta aynı zamanda,yüzlerce okul ve öğretmenler  eşliğinde binlerce fidan Cumhuriyetimizin 100. yılına özel kök salmak için doğaya emanet edildi.Cumhuriyeti bizlere  emanet eden Atamız kalplerimizde, fidanlarımız  ise toprağa, kök salmaya bırakıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Zonguldak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)