Etwinning 13. Ulusal Konferansı

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Havva Gözde YAŞAGÖR, Antalya'da düzenlenen eTwinning 13. Ulusal Konferansına davet edilmiştir. Konferansta, 2021- 2022 yılında okulumuzun ve Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi' nin kuruculuğunu yaptığı ve dört öğretmenimiz ile dört ayrı öğrenci grubumuzun katılım sağladığı Let's Start Coding projesinin tanıtımını yapmıştır.

2021 – 2022 eğitim öğretim yılında yürütülen ve 2022 yılında Kalite Etiketi Başvurusu yapan 41.837 proje arasından en yüksek puanı alarak ilk 270 proje arasına giren projelerin kurucuları eTwinning 13. Ulusal Konferansı için Antalya' ya davet edilmiştir. Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Havva Gözde YAŞAGÖR de kuruculuğunu yaptığı proje ile, en yüksek puanı alan ilk 270 proje arasına girdiği için Antalya' da yapılan bu konferansa davet edilmiş ve proje standı açarak okulumuzu ve projemizi Ulusal Destek Servisi yetkililerine ve Türkiye' nin çeşitli illerinden gelen katılımcı öğretmenlere tanıtmıştır.

Konferansın ilk gününde stant açılarak projemizin tanıtımı yapılmış, Prof. Dr. Belma TUĞRUL' un 'Kalbe, Akla, Ellere Cansuyu Cesareti Vermek', Yavuz YİĞİT' in 'Okul Dışı', Hakan YÜZGEÇ' in 'Drama İyileştirir' konulu mesleki gelişim eğitimlerine katılım sağlanmıştır.

 Konferansın ikinci gününde öğretmenler çeşitli sunum ve atölye etkinliklerine katılım sağlamışlardır. Bu etkinliklerde mesleki gelişim eğitimleri verilmiş ve uygulamaları yapılmıştır.

Konferansın son gününde UDS yetkilisi Zühal KAZANCI tarafından 'ESEP Platformu ve Yenilikler' konulu seminer verilmiştir. Bu seminerde eTwinning platformundan Avrupa Eğitim Platformuna – ESEP (European School Education Platform) geçiş süreci ile bilgi verilmiştir. ETwinning İçerik Geliştirme Eğitmeni, AB Kod Haftası ve FCL elçisi Adil TUĞYAN tarafından 'eTwinning Okulu' konulu seminer verilmiş ve eTwinning okulu olmak için başvuru süreci açıklanmıştır. Eğitimlerden sonra katılımcı öğretmenlere konferansa katılım sertifikaları verilmiştir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Pehlivanköy Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)