Evde Eğitim Öğrencileri Yıl Sonu Etkinliğinde Feribot Heyecanı Yaşadı. . .

MALATYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ (RAM) tarafından düzenlenen GELENEKSEL EVDE EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ YIL SONU ETKİNLİĞİ Battal gazi ilçesinden öğrencimiz ve velilerimiz ile feribotla Karakaya barajı gezintisiyle başlamıştır.

Engellerinden dolayı evden çıkmakta güçlük yaşayan öğrencilerimiz feribot gezintisiyle çok büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde gezintiyi tamamlayıp yine Battalgazi ilçesi Tarım ve Meslek Lisesinde canlı müzik ve yemek etkinlikleriyle doyasıya eğlenmiştir.

Katılımın yoğun olduğu günde mezun olan öğrencilere mezuniyet töreni ve kep atma etkinliği gerçekleşmiştir  Daha sonra protokol tarafından evde eğitim alarak ortaokuldan mezun olan 6 öğrenciye plaket verilmiştir.. Etkinliğimizde bizleri kırmayıp davetimize katılan;

Yeşilyurt Belediyesi Başkan vekili sayın Mehmet GÜNER’e Malatya Milli Eğitim Müdürü sayın Ali TATLI’ya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Malatya İl Müdür Yardımcısı sayın Rasim BULUT’a  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı sayın Hüseyin SÖYLEMEZ’e Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı sayın Metin YAĞIR ‘a Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı sayın Kerem YILDIRIM’a teşekkür ediyoruz.

Etkinliğimizi düzenleyen, emeği geçen ram müdürümüz Nazım GÜMÜŞ’e ram personeline ve evde eğitim öğretmenlerimize teşekkürü borç biliyoruz.

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Yeşilyurt Yeşilyurt Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)