Farkımızı Konuşturuyoruz, Başarıya Koşuyoruz

Okulumuz öğretmenleri özveri ile yeni bir çalışmaya imza atıyorlar. Öğretmenlerimiz öğrenci koçluğu çalışması ile gruplara ayırdığımız öğrenciler ile bire bir ilgileniyorlar. Hem ders hem de davranış takibinin yapılacağı bu çalışma, tüm öğretmenlerin ortak kararı ve okul idaremizin onayı ile 02.03.2015 tarihinde başlamıştır.  Çalışmamızın  içeriği ve işleyişi haber içeriğinde verilmiştir.

ÖĞRENCİ KOÇLUĞU ÇALIŞMASI

1.  8.sınıf öğrencileri, her grubun seviyesi bir birine denk olacak  şekilde 5 gruba ayrılacaktır. Her bir grubun bir danışman öğretmeni olacaktır. Öğrencilerin akademik ve davranışsal takibinden 1. derecede danışman öğretmen sorumlu olacaktır.

2.  Deneme sınavları sonucunda genel okul sıralaması yanı sıra ,  özellikle belirtilen beş grubun puanları ayrı ayrı gruplandırılarak yayınlanacak ve ortalamaları hesaplandıktan sonra 1. olan grup belirlenecektir.                                  

3. Birinci olan grubun danışman öğretmeni ile birlikte fotoğrafı  çekilecek ve sembolik kupa ile birlikte okulun kupa dolabında sergilenecektir. Sembolik kupa her deneme sonucunda yeni birincilerin eline geçecektir.

4. Yapılan denemelerin sonuçları, çekilen fotoğraflar gibi çalışma ile ilgili dökümanlar sürekli olarak okulun web sitesinde yayınlanacaktır.

6. Okulumuzda dönem sonlarında 8. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmaları bu yıl sonunda gruplar arasında gerçekleşecektir. Bilgi yarışmasına  grubun tüm öğrencileri katılsın diye birden fazla kez yapılmaya çalışılacaktır.

7. Grup içerisinde başarı ya da davranış anlamında  gözle görülür derecede fark ortaya koyan öğrenciler danışman öğretmenleri veya okul tarafından ödüllendirilecektir.

 

8. Danışman öğretmenler ve öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.


 

ÖĞRENCİ KOÇLUĞU ÇALIŞMASI ÖĞRENCİ LİSTESİ


 

NURULLAH TUTAK

ALİ SERİN

REMZİ GÜLER

REVŞEN GAYIR

NESLİHAN TURAN

1

AHMET DİYAR ÜRE

HATİCE TUNÇ

DİLAN ŞIK

NURCAN YASAN

CİVAN HATİP KAPÇAK

2

AHMET TUNÇ

ABDULKADİR ÖZDEMİR

AYŞEGÜL ERTAŞ

DİCLE KAPAN

ROJİN KAPAN

3

BERFİN SEYHAN

RAMAZAN HAMARAT

HALİME TEMEL

REZZAN ŞİMŞEK

HASRET GÖKALP

4

DİLAN ATLI

EREN KALAYCI

HÜSEYİN TUNA

NURGÜL ADSAY

HATİP DENLİ

5

FATİME EYE

GÜLFİDAN ÖZMEZ

MEHMET VURAL

CEMİL KAPÇAK

ZİLAN VURAL

6

HATİP GÖKHAN

ELİF AÇILAN

MEHMET SEYHAN

SEVGİCAN YAKIŞAN

BUSE ŞAHİN

7

İLKNUR EYE

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Mazıdağı Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)