Fidanlar Toprakla Buluştu

    Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü ve  TEMA Vakfı Elbistan Temsilciliği'nin girişimleri ve  Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi  tarafaından organize edilenve  her yıl geleneksel hale gelen Özel Eğitim Sınıfları Bahar Şenliklerinin 5.'si  24 Mayıs 2019 Cuma günü saat 10.00 itibariyle  şardağı eteklerin de özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz  fidanları toprakla buluşturarak şenliğin ilk etkinliği başladı.

    Kendi gelecekleri ve daha yeşil bir Elbistan için fidanları toprakla buluşturan  özel öğrencilerin heyecanları ve sevinçleri gözlerinden okundu. Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi İdareci ve Öğretmenleri, TEMA Vakfı Elbistan Temsilcisi Fatma DOĞUÇ ve katılım gösteren diğer öğretmenlerimiz; özel öğrencilerimizle  birlikte fidanları toprakla buluşturarak onların bu heyecanına ortak oldu.

    Özel öğrencilerimizin bu duyarlılığı ile  toprak ile buluşan fidanlarla gelecekte de Elbistan'ımızın yaşam kalitesi yükselecek. Hava kalitesi daha da artacak. Elbistan ilçemizin orman varlığı katkı sunarak orman varlığımız daha da artacak. Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezinin organize ettiği Bahar şenliğimizin ilk ayağı olan ''Fidanları Toprakla Buluşturma'' etkinliğimizde  TEMA Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları ile güzel bir faaliyete  imza atıldı.

     Bahar şenliğinin ilk ayağı olan etkinliğimizde Elbistan'ın geleceği ve çocuklara daha güzel yarınlar bırakmak için çaba gösteren ve  Emeği olan tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyor, daha güzel ve daha yeşil bir Elbistan için buradayız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)