Fikirler Ölmez!

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yıl dönümünde okulumuzda gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle anıldı.

"Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan, onu çağdaş uygarlığın ayrılmaz bir parçası gören ve çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 79´uncu yılında, her zamankinden daha büyük bir özlemle andık. Kozlu Alparslan Ortaokulu´nda saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Türk Bayrağı göndere çekildi ve yarıya indirildi.

10 Kasım Atatürk´ü Anma töreni, Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar  ve şiirlerin okunmasının ardından okulumuz Müzik Öğretmeni Pınar YÜCEL´in önderliğinde okul korosunun seslendirdiği 2 marş, okulumuz Türkçe Öğretmeni Emrah KALPAKLI´nın öğrencilerinin hazırladıkları oratoryo ile anma törenimiz sonlandırıldı.

Anma törenimizin ardından öğrencilerimiz okul içinde Türkçe Öğretmeni Muhammet ÖRENLİ´nin hazırlamış olduğu "Atatürk" konulu resim ve kitap sergisini gezme imkanı buldular. 10-16 Kasım Atatürk Haftası süresince okul koridorundaki televizyonda "Atatürk" sinevizyonunun öğrencilerimizin seyirlerine sunulacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kozlu Kozlu Alparslan Ortaokulu

Kaynak:https://kozlu-alparslan.meb.k12.tr/icerikler/fikirler-olmez_3832289.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)