Filenin Sultanları İkinci Oldu

Yeşildere Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ilçemiz Gölhisar´ı Burdur da en iyi şekilde temsil ederek Burdur il ikincisi olarak turnuvayı tamamladı.

10-14 Ocak 2019 tarihlerinde Gölhisar da düzenlenen "Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası"nda kazandığımız  şampiyonluğun ardından ilçemizi Burdur´da düzenlenen turnuvada en iyi şekilde temsil ederek Burdur İl İkincisi olarak turnuvayı tamamlamış bulunmaktayız.

Beden Eğitimi Öğretmeni Mevlüt KOYUNCU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ali UZUNDEMİR öncülüğünde; Enbiya PAKSOY, Ayşe ÇALAR, İpek GÖÇER,Ayşe Şemsi SALMAN, Gözde AKYOL, Burcu TOPCU,Medine UĞUR, Gülşah GÖÇEN, Aysima ÜLGEN. Şevval AKSOY ve Adile GÖRMEZ´den kurulu olan takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu turnuvada bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gölhisar İlçe Kaymakamı Mustafa Ünver BÖKE´ye, Gölhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah KARAPINAR´a, Gölhisar Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Bayram ACAR´a, Yeşildere Ortaokulu Müdürümüz Engin ÇAĞDAŞ´a , Yeşildere İlk-Ortaokulu öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği Başkanımız Şinasi ÇALAR´a,  Öğrenci Velilerine ve tüm Yeşildere halkına şükranlarımızı sunuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Gölhisar Yeşildere Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)