Fotoğraf Yarışması

Okul Aile Birliğimiz tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması başlamıştır. Yarışma Bifa Ortaokulu öğrencilerine açıktır.

Yarışmanın amacı ve Konusu: Yaşadığımız şehir Karaman’ın tarihi ve doğal güzelliklerini geleceğin yetişkinleri öğrenciler tarafından fotoğraflanarak şehrimiz Karaman’ı tanıyıp tanıtımına katkı sağlamak.

 

Yarışma Organizasyonu: Yarışma, Karaman Bifa Ortaokulu Müdürlüğü, Okul Aile Birliği ve Larende Fotoğraf Derneği, desteği ile yapılacaktır.

Katılım Şartları:

· Her katılımcı en fazla 4 eser ile yarışmaya katılabilir.

· Yarışmaya sadece Karaman Bifa Ortaokulu öğrencileri katılabilir.

· Yarışmaya katılım için fotoğraf makinası ve cep telefonu ile çekilmiş fotoğraflarla katılınacaktır, yalnız fotoğraf üzerinde herhangi bir isim, tarih ya da işaret bulunmayacaktır.

· Yarışmaya gönderilen fotoğraflar, uzun kenarı en fazla 100 cm, kısa kenarı 70 cm; uzun kenarı en az 50 cm, kısa kenarı 35 cm’i geçmeyecek şekilde en az 1MB- en fazla 5 MB boyutta, JPEG formatında kayıtlı olarak gönderilecektir. Fotoğraflar renkli ya da siyah beyaz olabilir. Dereceye giren fotoğrafların yüksek çözünürlüklü orijinal kopyaları katılımcıdan istenecektir.

· Her fotoğrafın dosya ismi “Katılımcının Adı_Soyadı_Okul No” olacak şekilde verilecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Bifa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)