Gaziantep / Şahinbey Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi

Telefon:0(539) 550 82 00 Adres:DURANTAŞ MAHALLESİ GAZİANTEP YOLU NO.367D Şahinbey/GAZİANTEP Web Sitesi:https://adilsanikonukoglusporlisesi.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şahinbey Okulları, Gaziantep Spor Liseleri, Gaziantep Şahinbey Spor Liseleri, Spor Lisesi Haberleri, Gaziantep Spor Lisesi Haberleri, Gaziantep Şahinbey Spor Lisesi Haberleri
Kaynak:https://adilsanikonukoglusporlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAdil Sani Konukoğlu Spor Lisesinin Vizyonu, takım çalışmasına yatkın, paylaşımcı, yenilikçi, dinamik, üretken ve yetkin eğitim kadrosuyla, ileri eğitim teknolojileri kullanılarak ve öğrenci odaklı çağdaş öğretim metotlarından yararlanılarak ulaşılan başarılı konumu sürekli geliştirerek Türkiye’deki en iyi eğitimi veren okullardan biri olmaktır. Ayrıca, sporda ülkemizi ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil eden bireyler yetiştirmek için; spor alanlarında kaliteli eğitim vermek, Türkiye sporunun gelişmesine katkıda bulunmaktır.
MisyonAdil Sani Konukoğlu Spor Lisesinin Misyonu, bilgiye ulaşma yollarını ve değerlendirme yöntemlerini öğreten tüm bölümlerimizde mesleki becerileri kazandıran alanlarında yeterli yetkinliği kazandırmayı amaçlayan bir eğitim ortamı sağlamaktır. Ayrıca spor lisesi dendiğinde başarıları ile ülkemizde ve dünyada ilk akla gelen okullardan biri olmaktır.
Telefon0(539) 550 82 00
AdresDURANTAŞ MAHALLESİ GAZİANTEP YOLU NO.367D Şahinbey/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://adilsanikonukoglusporlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDURANTAŞ MAH.GAZİANTEP YOLU CAD.NO.367/D Şahinbey/GAZİANTEP
Ulaşım12 kmTOPLU TAŞIMA
Merkezden Uzaklık12 km
Servis BilgisiVar
Kontenjan Bilgileri360
Ders Saatleri09.00 - 16.00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKÖMÜR
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOKUL SPORLARI,BÖLGESEL VE TÜM MÜSABAKALAR
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı360
  • Derslik Sayısı13
Kaynak:https://adilsanikonukoglusporlisesi.meb.k12.tr/27/08/763518/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)