Gaziantep / Şahinbey Kozanlı Anadolu Lisesi

Adres:MAVİKENT MAH. 135039 NOLU SK. KOZANLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 10 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP Web Sitesi:https://gaziantepkozanlial.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şahinbey Okulları, Gaziantep Anadolu Liseleri, Gaziantep Şahinbey Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Gaziantep Anadolu Lisesi Haberleri, Gaziantep Şahinbey Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://gaziantepkozanlial.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGelişime ve yeniliğe açık, mesleki gelişimi eğitimin ayrılmaz parçası olarak gören öğretmenlerimiz, ulusal ve uluslararası projelerimiz ve velilerimiz ile iş birliği içerisinde 21. Yy becerilerini öğrencilerimize kazandırmayı hedefleyen bir okul kültürü oluşturarak; okulumuzu ilimiz ve ülkemizde bir değer haline getirmek.
MisyonÜzerinde yaşadığımız dünyaya ülkemizden ve şehrimizden başlayarak değer katmaya gayretli, sahip olduğu özgüveni bilgi, beceri ve ahlak temellerinde yükselten, gelişimin üreten bir parçası olmayı seçen, kendisini gerçekleştirerek mutlu olan bireyler yetiştirmek.
AdresMAVİKENT MAH. 135039 NOLU SK. KOZANLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 10 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://gaziantepkozanlial.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGAZİANTEP İLİ ŞAHİNBEY İLÇESİNİN MAVİKENT TOPLU KONUTLARI İÇİNDE YER ALAN OKULUMUZ, MAVİKENT SANAYİ SİTESİNE YAKLAŞIK 400 METRE UZAKLIKTADIR.
UlaşımGAZİANTEP VALİLİĞİNE 10 KM, GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNE 10 KM, KARATAŞ MEYDANINA 6 KM UZAKLIKTADIR.ŞEHRİN ÇEŞİTLİ NOKTALARINDAN YAKLAŞIK 14 FARKLI HAT İLE MAVİKENT ´E GELEN ŞEHİR İÇİ OTOBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkGAZİANTEP VALİLİĞİNE 10 KM, GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNE 10 KM, KARATAŞ MEYDANINA 6 KM UZAKLIKTADIR.
Servis BilgisiOKULUMUZA ÖĞRENCİ SERVİSLERİ HİZMET VERECEKTİR.
Kontenjan Bilgileri32 DERSLİK
Ders Saatleri08:20 - 15:20
Yabancı DilİNGİLİZCE - ALMANCA
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Derslik Sayısı32
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://gaziantepkozanlial.meb.k12.tr/27/08/767276/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)