Gaziantep / Şehitkamil Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi

Telefon:0342 3250116 Adres:İNCİLİPINAR MH . İSTASYON CD. FORUM AVM Karşısı NO 61 ŞEHİTKAMİLGAZİANTEP Web Sitesi:https://hasanaliyucelanadolulisesi.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep Anadolu Liseleri, Gaziantep Şehitkamil Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Gaziantep Anadolu Lisesi Haberleri, Gaziantep Şehitkamil Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://hasanaliyucelanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHeryönden nitelikli, sosyal, kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip, aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul edebilen, değerlerini yaşayan ve yaşatan, sorumluluk sahibi, adaletli, ahlaklı, hoşgmrülü ve kişisel disiplin ilkerlerine bağlı, kendine güvenen, kendini sorgulyayan, araştırmacı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, liderlik özelliklerinin yanında iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
Telefon0342 3250116
Faks(342) 325 0116
AdresİNCİLİPINAR MH . İSTASYON CD. FORUM AVM Karşısı NO 61 ŞEHİTKAMİLGAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://hasanaliyucelanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİl Milli Eğitim Müdürlüğüne 750m, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 600m uzaklıktadır.
Ulaşımİl ve İlçe merkezindedir. Okulumuz şehir merkezinde ve şehrin her tarafından halk otobüsü, dolmuş, tramvay güzergahında yer almaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl ve İlçe merkezindedir.
Servis BilgisiToplu taşıma araçları.
Ders Saatleri08:00 / 15:00
Yabancı Dilİngilizce
Almanca
Isınma TürüDoğal gaz kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı48
  • Öğrenci Sayısı869
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://hasanaliyucelanadolulisesi.meb.k12.tr/27/01/974863/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)