Gaziler Günü

Okulumuz yönetiminde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programına İlçe Protokolümüz , Gazilerimiz, Susuz Halkı ve öğrencilerimiz katıldı.

 

Gazilik, kutlu ve kutsal değerler uğruna her şeyi göze alan inanmış bir kalbin, irfanla yoğrulmuş bir ruhun tanımıdır. "Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz." diyerek istiklalini ve istikbalini savunmayı sürdürmektir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 

"Vatan mutlaka selâmet bulacak, millet mutlaka mutlu olacaktır. Çünkü kendi selâmetini,kendi saadetini memleketin ve milletin saadeti ve selâmeti için feda edebilen vatan evlâtları çoktur." sözünden hareketle bu eşsiz vatan için canını feda etmiş şehitlerimizin ve düşmanla cesurca savaşmış gazilerimizin aziz ruhlarını yâd etmek amacıyla düzenlenen programa Susuz İlçe Kaymakamımız Onur YILMAZER, Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Amirleri, Kıymetli Gazilerimiz ve Susuz Halkı katıldı. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Esra TAŞTAN'ın sunumunda gerçekleştirilen program Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Susuz Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda düzenlenen yemek daveti ile sona erdi. 

"Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?" sözündeki hassas anlamı kavrayarak bu topraklar için ölümü göze alan, vatan savunması ve sevgisinin sembolü olarak gördüğümüz gazilerimize minnetle...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Susuz Susuz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)