Geleneksel 5. Bahar Şenliği Yapıldı

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ GELENEKSEL 5. BAHAR ŞENLİĞİ YAPILDI

29.04.2015 Çarşamba günü saat 13.00 da okul bahçesinde yapılan şenliğe Beyendik belediye başkanı Nuran USLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker ERASLAN, İl Genel Meclisi Üyeleri Hüseyin BOYALIK ve Adnan VURAL, Veliler ve öğrenciler katılmıştır. Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu ilçe çapında düzenlenen satranç yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimiz Arif Emre Türkoğlu’na kupasını ve madalyasını verdi.

Şenlikte konuşma yapan okul müdürümüz Osman BAŞAK şunları dedi.

 2014-2015 Eğitim öğretim yılı sosyal etkinliğimiz çerçevesinde stres atma, başarıyı arttırma, birlik ve beraberlik duygusu daha da kuvvetlendirme ve barış, kardeşlik, dostluk kaynaşma bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz geleneksel 5. BAHAR ŞENLİĞİNE hoş geldiniz.

Eğitim sistemimizin temel görevi; Öğrencilerimize bilginin yanında değer, tutum, beceri kazandırmak. Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, özgüven ve sorumluluk sahibi, bilim ve teknoloji eksenli düşünebilen, okuyan, uygulayan, soran, sorgulayan, karakteri gelişmiş nitelikli, ufku geniş, ilim aşığı, can yoldaşı, gönül dostu öğrencileri yetiştirmek temel felsefemizdir.

Sizler, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi olarak daime cesaretin, sevginin ,saygının çok daha güçlü, geniş vizyonlu ve misyon sahibi dürüstlüğün simgesi olacaksınız.

Bu gün heybemizdeki umudu, güzelliği, heyecanı, aşkı, coşkuyu, başarıyı, sevinci orta yere dökeceğiz, mutlulukları hep birlikte paylaşacağız. Acılarımız üzüntülerimiz başarısızlığımız bir kum tanesi kadar küçük, mutluluklarınız sevinçleriniz başarılarınız NİSAN YAĞMURLARI kadar bol olsun.

İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Eraslan yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve geçlere iyi eğlenceler dileğinde bulundu.

 

Şölende öğrenci ve konuklara pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Edirne Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)