Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında Bölge Birincisi Olduk

Genç Muhâfızlar  Hafızlık 1.Bölge  Yarışmasında Okulumuz İHO öğrencisi Arif İshak AKCA Bölge 1.si oldu.

23/05/2023 Salı günü Kastamonu ili Halk Eğitim ASO Kültür merkezinde  yapılan ve 10 ilden hafız öğrencilerin  katıldığı yarışmada Öğrencimiz Arif İshak AKCA Bölge 1.si oldu. 11 Hafız öğrencinin katıldığı yarışma heyecanlı geçti. Yarışmayı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden Şube Müdürü, İl Milli Eğitim  Müdürü,   İl Müftüsü ve daire müdürleri izledi. Yarışma sonucunda İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Öğrencimize  Başarı Belgesi tam altın ve çeşitli hediyeler ile Okul Müdürü ve çalıştırıcı Öğretmenimize Başarı belgeleri verildi.

Okul Müdürü Erdoğan ASLAN ; Her yıl yapılan bu tür mesleki yarışmaların; öğrencilerimizin  sosyal  yönden gelişimini sağlamakta olduğunu, hafız öğrencilerimizin hıfzını sağlamlaştırmada  ve edindikleri deneyimleri sahada icra etmeleri  İçin bir fırsat olduğunu belirterek;  peygamber efendimizin:’’ sizin en hayırlınız Kuranı öğrenen ve onu  öğreteninizdir’’ düsturuna da bir örnek teşkil ettiğini ifade ederek öğrencimize, öğretmenine, öğrencimizin ailesine ve tüm emeği geçen kişilere teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Öğrencimize , öğretmenlerimize emeği geçen Kuran Kursu Hocası Ramazan KAPUCUBAŞ’ a ve ailesine bu başarıdan dolayı teşekkür ediyor,öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Zonguldak Devrek Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)