Genç Sad "güzel Kuran Okuma " Yarışması Yapıldı

       Okulumuzda Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması´na,okul  Yöneticileri öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin  katılılımı ile yapıldı

       Okulumuzda   Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması´na,okul  Yöneticileri öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin  katılılımı ile yapıldı.

“Genç Seda” Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması Kur´an-ı Kerim Tilaveti ile başladı, ardından selamlama ve ve jüri tanıtımı  Okul Müdürü Abdulkadir ŞEKER tarafından yapıldı. Yarışmacı öğrencilerin tanıtımı ve yarışma sırası belirlendikten sonra, kura sırasına göre yarışmaya katılan  öğrenciler hoş seda ile Kuran-ı Kerimi okudular.

         Oklulumuz İmam Hatip Lisesinde  okuyan kız ve erkek  öğrencilerin mesleki yeterliliklerini arttırmak, özgüven duygusunu geliştirme, sosyalleşmelerine katkıda bulunmayı amaçlayan, “Genç Seda” Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışmasının sonunda, Kız Öğrenciler arasında Yasemin KESMÜK 1., Fadime KESMÜK 2. ve Sema TURAN 3. olmuştur. Erkek Öğrenciler arasında 1.Tugay  YEŞİL,2.Mehmet BALLI,3. Muhammed Semir GÖKSU olmuştur.

         Yarışmada Birinci olan öğrencilerin ödülleri İlçe Kaymakamımız Sayın  Fatih KAŞIKCI,2. olan öğrencilerin ödüleri Belediye Başkanı Şerafettin BULGURCU,3.olan Öğrencilerimizin ödülleri İlçe Müftüsü Ramazan DEMİRCİ tarafından verildi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Başyayla Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)