Gençlik Şöleni ve Balık Ekmek Etkinliğimiz

Okulumuzda yapılan etkinliğimize AK Parti Aydın milletvekilimiz Sayın Rıza Posacı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Okumuş, Tarım Orman İl Müdürümüz Ahmet Ökdem , Geçlik Spor İl müdürümüz Cenap Filikçioğlu, İncirliova Kaymakamımız Canan Hançer Baştürk, İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya, kurum ve daire amirleri, öğretmenler, velilerimiz öğrencilerimiz katıldı.

 

Okul folklör ekibimizin halk oyunları gösterileriyle başlayan etkinliğimiz, okulumuz ses yarışmasında dereceye giren öğrencilerin performanslarıyla devam etti. Yine gençlik şöleni kapsamında koşu yarışmaları, müzikli gösteriler gerçekleştirildi. Resim sergimizin açılış yapıldı.

Balık tüketimi konusunda farkındalık yaratmak, Sağlıklı beslenmede önemli rolü olan balığı çocuklarımıza sevdirmek, haftada en az iki gün balık tüketmeye teşvik etmek, ülke ekonomisine ve üretime katkı sağlamak, " Ağaç Yaşken Eğilir" atasözümüze uygun olarak balığın faydalarını küçük yaşta çocuklarımıza öğreterek sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen "BALIK YİYELİM SAĞLIKLI BÜYÜYELİM" projesiyle dağıtılan balık-ekmek etkinliği ile sonlandırıldı. Program sonunda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz oyunlar ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın İncirliova Aydın İncirliova Spor Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)