Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı Öğrencilerimizle Buluştu

Kütahya Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen Türkiye'nin ilk "Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı" okulumuzdaki ilk ve ortaokul öğrencilerimizle buluştu.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz ayrı ayrı tırda misafir edildi.Öncelikle ilkokul öğrencilerimiz eğlencenin,etkinliklerin tadını müzik eşliğinde doyasıya çıkardılar.Sonra ortaokul öğrencilerimiz tırda bulunmanın pandemi sonrası arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli etkinliklere katılmanın mutluluğunu yaşadılar.

Hedefi Türkiye'deki tüm şehirleri dolaşmak olan Motivasyon Tırı'nda, streslerin doldurulduğu balon, hayallerin uçurulduğu uçak,yapboz ve motivasyon otobüsü kalemliği etkinlikleri gerçekleştirildi.Öğrencilerimize parçalarını birleşitirip kendilerinin oluşturdukları otobüs kalemlikler,Trt çocuk dergisi,kalem,ve tangram benzeri tahtadan yapboz hediye edildi.Öğrencilerimiz elleri ve gönülleri dolu dolu tırdan indiler.

Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan tarafından sunumu yapılan etkinlikler öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi.

Okul Müdürümüz Ali Osman Kılıç, "Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı ilk ve ortaokul öğrencilerimizle buluştu.Her öğrencimizin gözlerindeki ışık ve mutluluk görmeye değerdi.Çok eğlendiler,oyunlar oynadılar.Sayın Kütahya Valimiz Ali ÇELİK başta olmak üzere Sayın Kaymakamımız Buğra KARADAĞ'a ve ilgisi ve enerjisi için Sayın Kudret Armağan Hocamıza teşekkür ediyoruz."dedi.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)