Gfl´ De Konferans

      Giresun Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cevdet Coşkun´un "SÖZDEBİLİM" konulu konferansı  ilgiyle izlendi.

           Okul Müdürümüz Ağabey Tanış´ın açılış konuşmasının ardından Giresun Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cevdet Coşkun´un "SÖZDEBİLİM" konulu konferansı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  tarafından ilgiyle izlendi. İlk kez bu kadar küçük bir yaş grubuna hitap ettiğini söyleyen Prof. Dr. Cevdet Coşkun, buna rağmen konferansın sonuna değin dikkatleri hiç düşmeden takip eden öğrencilerimizi takdir ettiğini söyledi. Prof. Dr. Cevdet Coşkun, öğrencilerimiz için bilimin yanlışlanabilirliği ve insanın soru sorma gücünün farkına varmalarının bile çok önemli bir kazanım olduğunu söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.

           Rusya Federasyonu´nun düzenlediği XI. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması´nın 1. ayağında başarılı olup final ayağına katılmaya hak kazanan öğrencilerimizden 1. olan 11. sınıf öğrencisi Muhammet Alptuğ Cirit´e katılım belgesini başarılarının devamını dileyerek Prof. Dr. Cevdet Coşkun verdi.

           Konferans, Okul Müdürü Ağabey Tanış´ın, Prof Dr. Cevdet Coşkun´a katkılarından dolayı GFL ailesi adına bir teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Merkez Giresun Fen Lisesi

Kaynak:https://giresunfenlisesi.meb.k12.tr/icerikler/gfl-de-konferans_1588288.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)