Giresun / Çamoluk Çamoluk Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:4547815440 Adres:KURTULUŞ MAH. ŞEHİT JANDARMA ER ERHAN KALELİ/1 CAD. MILLI EĞITIM BAKANLIĞI ÖĞRETME EVI BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 312 ÇAMOLUK / GİRESUN Web Sitesi:https://camolukhem.meb.k12.tr Giresun Okulları, Giresun Çamoluk Okulları, Giresun Halk Eğitim Merkezleri, Giresun Çamoluk Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Giresun Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Giresun Çamoluk Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://camolukhem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇamoluk Halk Eğitim Merkezi olarak bütün insanlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilim ve teknolojideki sürekli gelişmeler ve toplumsal yapıdaki sürekli değişmeler ile ortaya çıkan yeni meslek ve iş alanlarında bilgi, beceri ve davranışlar kazandırmak, kişilerin beklentisi doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmeleri sağlamak, kendine güvenen sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren bir merkez olmaktır.
MisyonTürk Milli Eğitimi´nin temel ilkeleri ve amaçları doğrultusunda yaygın eğitimle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de okul öncesi çağındakilerde dahil olmak üzere çocuklarımız, gençlerimiz, yetişkinlerimiz ve tüm ailelerimizi hızla değişen ve gelişen topluma uyum sağlayacak; toplumda faydalı olacak seviyeye getirmek için çalışmaları ile örnek bir kurum olmak.
Telefon4547815440
Faks04547815415
AdresKURTULUŞ MAH. ŞEHİT JANDARMA ER ERHAN KALELİ/1 CAD. MILLI EĞITIM BAKANLIĞI ÖĞRETME EVI BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 312 ÇAMOLUK / GİRESUN
İnternet Sitesihttps://camolukhem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKurtuluş mah.Fatih cad.No:33 Kat/1
UlaşımKurumumuz ilçe merkezinde Milli Eğitim binasında hizmet vermektedirİlçemizden pazar günleri hariç her gün Alucra ilçesine, salı günleri Erzincan´a, pazartesi ve perşembe günleri İstanbul´a minibüs ve otobüs hareket etmektedir.
Merkezden UzaklıkKurumumuz ilçe merkezinde Milli Eğitim binasında hizmet vermektedir
Ders Saatleri09.00-17.00
Isınma TürüKaloferli.
İnternet BağlantısıADSL
Kaynak:https://camolukhem.meb.k12.tr/28/15/348107/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)