Göktepe Ybo'dan Bir Proje Daha

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında okulumuzun hazırladığı  ''Hedefimiz Kültürümüz'' isimli proje Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilip desteklenmesi uygun görüldü.

Proje hakkında konuşan Okul Müdürümüz Mehmet Ali ALDEMİR Göktepe YBO olarak başarılı bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek ''Hedefimiz Kültürümüz Projesi Fiziksel Aktivite ve Spor, Gönüllülük, Kültürel Etkinlikler, Çevre Temizliği, Hayvanların Korunması gibi farklı konuları kapsayan bir projedir. Projemizdeki faaliyetleri gerçekleştirirken ilçemizdeki tüm öğrencilerimize ulaşma hedefindeyiz. Proje sürecinde emeği olan herkese teşekkür ediyor, projemizin hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Proje Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmenimiz Örpen ATAN ise proje sözleşmesini imzaladığını belirterek ''Hedefimiz Kültürümüz Projesi Okçuluk Sporunun tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacının yanında Konya Gezisi, Hatıra Ormanı Oluşturma, Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti , Yaşlı Bakım Evi Ziyareti, Hayvan Barınağı Oluşturma gibi çeşitli etkinlikleri içeren geniş kapsamlı bir projedir.  15 Şubat tarihinde başlayıp 3 ay sürecek olan projemizde öğrencilerimiz aktif olarak rol alacaklardır. Bu projeyi okulumuza kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Projemiz okulumuza ve ilçemize hayırlı olsun.'' dedi

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Sarıveliler Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)