Gri Ceviz Pilot Uygulaması

Gri ceviz uygulaması için okulumuz pilot okul olarak belirlenmiştir.

GriCeviz, Uzaktan Eğitim Süreci Boyunca Tüm Öğrencilerimizin Yanında!

GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu mobil uygulaması, 1 milyon öğretmenimizin ardından şimdi de tüm öğrencilerimizin kullanımına ücretsiz olarak açıldı.    

Bugüne kadar binlerce kullanıcının severek oynadığı GriCeviz, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. arasında gerçekleştirilen iş birliği sayesinde, tüm öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor.

6 kategoride 24 farklı oyundan oluşan GriCeviz'de, tüm oyunlar bilimsel olarak belirlenmiş farklı kazanımları kullanıcılarının elde etmesini hedefliyor ve bunu en eğlenceli şekilde yapıyor.  Uzaktan eğitim süreci devam ederken öğrencilerimizin bilişsel beceri ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen iş birliği sayesinde, EBA erişimi olan tüm öğrencilerimiz GriCeviz'den faydalanabiliyor. Öğrencilerimiz, GriCeviz'i mobil cihazlarına indirdikten sonra EBA üzerinden temin edebilecekleri şifreler ile uygulamayı kullanmaya başlayabilirler.

Konu uzmanları, eğitimciler ve bilim insanlarından oluşan geniş bir ekip tarafından geliştirilmiş olan GriCeviz, yüzde yüz yerli ve TÜBİTAK destekli bir projedir. Ülkemizde akıl ve zekâ oyunlarının yaygınlaştırılmasında yeni bir adım daha olan bu iş birliğini tüm öğrencilerimize ve eğitim camiasına duyurmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Altınova Altınova İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)