Hacettepe Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi Gezimiz

Ankara'nın kalbinde bulunan iki önemli üniversiteyi öğrencilerimizle keşfettik. Gazi ve Hacettepe Üniversiteleri, kusursuz kampüsleri, zengin akademik olanakları ve öğrenci yaşamıyla bizi etkisi altına aldı. Bu gezimizde Ankara'nın akademik zenginliklerini 12. sınıf öğrencilerimizle keşfettik.

İlk durağımız Gazi Üniversitesi oldu. Bilim ve sanatın buluştuğu bu üniversitede, laboratuvarlar, kütüphaneler ve öğrenci etkinlik alanları bir araya gelerek öğrencilere geniş bir öğrenme ortamı sunuyor.

Gezimizin ikinci durağı Hacettepe Üniversitesi oldu. Bilim ve sağlık alanında dünya çapında ün kazanmış bu üniversite, geniş bir kampüs ve çağdaş tesisleriyle dikkat çekiyor.

Her iki üniversitenin de kampüsleri, öğrenci dernekleri, spor tesisleri ve kültürel etkinlikleri ile öğrencilere zengin bir yaşam sunuyor. Gazi ve Hacettepe Üniversiteleri, öğrencilerin sadece derslerle değil, aynı zamanda geniş bir sosyal çevre ile etkileşimde bulunabilecekleri bir ortam sunuyor.

Unutulmaz anılar biriktirerek ve yeni bilgiler edinerek geçirdiğimiz bu günler, Ankara'nın başkent olma özelliğini daha iyi anlamamıza yardımcı oldu.

Bu unutulmaz günü düzenlememizde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Mamak Nahit Menteşe Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)