Hadi Kutlu Mtal'de Mesem Uygulamaları Eğitimi Semineri Gerçekleştirildi

Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, ilçemizdeki meslek lisesi müdür ve müdür yardımcılarına yönelik önemli bir eğitim semineri gerçekleştirdik. Şanlıurfa il merkezinden gelen deneyimli eğitimciler, Mahmut Önen (Eyübiye Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü) ve Ümit Yaşar (75. Yıl Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü), Mesleki Eğitim Merkezi (Mesem) uygulamaları konusunda değerli bilgilerini paylaştılar.

 Bu eğitim semineri, Mesem uygulamalarının etkili bir şekilde hayata geçirilmesi ve öğretmenlerimizin bu konudaki yetkinliklerini artırmak amacıyla düzenlendi. Seminere katılan öğretmenlerimiz, Mesem'in işleyişi, uygulama yöntemleri ve eğitim sürecindeki yenilikler hakkında detaylı bilgi edindiler.

Seminer sırasında Mahmut Önen ve Ümit Yaşar, Mesem uygulamalarının öğrencilere sunduğu fırsatlar, mesleki eğitimin önemi ve sektörel işbirliklerinin geliştirilmesi konularında kapsamlı sunumlar yaptılar. Katılımcılar, bu bilgiler ışığında kendi okullarında Mesem uygulamalarını daha etkili bir şekilde hayata geçirebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanı buldular.

Hadi Kutlu MTAL olarak, öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim sunmak için bu tür eğitim seminerlerine devam edeceğiz. Eğitimcilerimize değerli bilgilerini bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyor, ilçemizdeki mesleki eğitimin kalitesini artırmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Viranşehir Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)