Hatay / Antakya Zülüflühan Hikmet Çankaya Ortaokulu

Telefon:0326 245 52 39 Adres:Zülüflühan Mah. Yeni Mevkii M.K.Ü. Tayfur Sökmen Kampüsü Girişi İskenderun Yolu 17. Km Antakya/Hatay Web Sitesi:https://hikmetcankayaortaokulu.meb.k12.tr Hatay Okulları, Hatay Antakya Okulları, Hatay Ortaokulları, Hatay Antakya Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Hatay Ortaokul Haberleri, Hatay Antakya Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hikmetcankayaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem veren, yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyebilen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
MisyonÖğrenmeyi öğrenen, eğitimli, bilgili, yetenekli, girişken, kendine güvenen, yeniliklere ve gelişmelere açık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olacak bireyler yetiştirmektir.
Telefon0326 245 52 39
AdresZülüflühan Mah. Yeni Mevkii M.K.Ü. Tayfur Sökmen Kampüsü Girişi İskenderun Yolu 17. Km Antakya/Hatay
İnternet Sitesihttps://hikmetcankayaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkul Zülüflühan Köyü sınırları içindedir. Mustafa Kemal Üniversitesi ile arasında yaklaşık 200 m. mesafe bulunmaktadır.
Ulaşımİl merkezine uzaklık 17 km Ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık 17 km
Ders Saatleri8:40-14:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer.
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerSatranç
Halk Oyunları vb.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006
ProjelerErasmus
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı97
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://hikmetcankayaortaokulu.meb.k12.tr/31/01/726450/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)