Hatay / Samandağ Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi

Telefon:326 512 1030 Adres:Cemal Gürsel Mah. Pirinç Sok. 31800 Samandağ HATAY Web Sitesi:https://samandagataturkal.meb.k12.tr Hatay Okulları, Hatay Samandağ Okulları, Hatay Anadolu Liseleri, Hatay Samandağ Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Hatay Anadolu Lisesi Haberleri, Hatay Samandağ Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://samandagataturkal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve devrimleri ışığında, insanlığa katkıda bulunan, toplumda lider ve model olacak bireyler yetiştiren örnek ve öncü bir kurum olmaktır
Öğrencilerimiz için; Yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenme olanağı sağlayan, öncelikle özgüvenini kazanmış, yaşam boyu öğrenmede sınır tanımayan, nitelikli bireyler yetiştirilen bir ortam yaratmak. Biliyoruz ki; Çocuklar geleceğimizdir. Hedefimiz; Sahip olduğumuz potansiyelin farkına vararak, geleceğimizi; siz velilerimiz, çalışanlarımız ve mezun öğrencilerimizin ortak çabası ile oluşturmaktır. İstiyoruz ki; Okulumuz Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, her şeyin en iyisini yaparak her alanda bir Mustafa Kemal gibi öncü olsunlar. Biz kendimize güveniyor; Eğitim ordusunda lider olmak istiyoruz.
MisyonUlusal ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çağın getirdiği değişim ve gelişmelere uygun bir şekilde, ortaya çıkarılan bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yaparak – yaşayarak – araştırarak öğrenen, kullanabilen, çevreye duyarlı, sağlığına önem veren, uluslararası ve kültürler arası kavrayışa sahip, evrensel değerleri özümsemiş, sosyal, kültürel ve akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime ve başarılı bir hayata hazırlamaktır .
Telefon326 512 1030
Faks326 512 36 68
AdresCemal Gürsel Mah. Pirinç Sok. 31800 Samandağ HATAY
İnternet Sitesihttps://samandagataturkal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCemal Gürsel Mh. Pirinç Sk. No.: 12
SAMANDAĞ / HATAY
UlaşımOkul ilçe merkezindedir. İl merkezine 21 km. dirUlaşım sorunu yoktur. Samandağ - Antakya arabaları durağına 8-10 dakika yürüme mesafesindedir.
Merkezden UzaklıkOkul ilçe merkezindedir. İl merkezine 21 km. dir
Ders Saatleri08:00 BAŞLAR 15:05 DE BİTER
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı58
  • Öğrenci Sayısı880
  • Derslik Sayısı27
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://samandagataturkal.meb.k12.tr/31/09/972853/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)