Hayat Boyu Öğrenme Haftası 03 - 08 Haziran 2024

"Hayat Boyu Öğrenme" kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl ikincisi kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla ilçemizde etkinlikler düzenlendi. 

Bu kapsamında, Çavdır Ali Nuri Sayın Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen ve eğitim öğretim yılı içerisinde açılan çeşitli kurslarda yapılan eserlerin Çavdırlılarla buluştuğu sergi İlçe kaymakamımız Sayın Kübra Nur TAŞÇI, İlçe milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ACAR ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla açıldı.

Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri, öğretmenler ve kursiyerlerin katılım sağladığı sergide; "Her zaman, her yerde, herkes için eğitim" anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren merkez bünyesindeki 80 kursta eğitim alan 677 erkek ve 946 kadın olmak üzere toplam 1623 kursiyerin emekleri ziyarete açıldı.

Kursiyerlerin bir yıl boyunca kazandıkları becerilerle ürettikleri eserlerin sergilendiği bu etkinlik, hayat boyu öğrenmenin önemini bir kez daha vurguladı.

Halk Eğitimi Merkezi'nin, toplumun her kesimine hitap eden ve hayat boyu öğrenme anlayışını benimseyen bu anlamlı etkinliğine katkılarından dolayı, tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Çavdır Çavdır Ali Nuri Sayın Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://cavdirhem.meb.k12.tr/icerikler/hayat-boyu-ogrenme-haftasi-03-08-haziran-2024_15255180.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)