Hayat Boyu Öğrenme Haftası Açılışını Mersin Valisi Sayın Pehlivan Gerçekleştirdi

            Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından yıl boyunca yürütülen kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiği, çeşitli el sanatları ve çocuk oyun atölyelerinin yürütüldüğü, tiyatro, müzik, halk oyunları gösterilerinin sergilendiği ve  bu yıl geleneksel Yörük Kültürü temasıyla hazırlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerimizin açılışı, 5 Haziran 2024 Çarşamba günü Erdemli Devlet Bahçeli Meydanı'nda, Mersin Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan ve beraberindeki protokol heyeti tarafından gerçekleştirildi.

            Açılış konuşmalarını İl Çevre Şehircilik ve İklim müdürü Sayın Hüseyin YALÇIN ile Mersin valisi Sayın Ali Hamza PEHLİVAN tarafından gerçekleştirilen açılışta,  5 Haziran Dünya Çevre günü ve Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri tanıtıldı. Etkinlikler çerçevesinde hazırlanan sergide yıl boyunca 75 farklı alanda açılan  323 çeşit kursta eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı 6 bin 273 tane ürün sergilendi. Sergiyi gezen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Bu hafta Çevre Haftası ve bir çok etkinliklerle kutlanıyor. Bugün burada etkinlikler çerçevesinde Halk Eğitim merkezi kursiyerlerimizin hazırlamış olduğu yılsonu sergisine de katıldık. Birbirinden değerli çok güzel eserler yapmışlar. Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan böyle güzel ürünler aslında çok büyük değerlerdir. Bu serginin açılmasında emeği olan ve katkı sunan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

         Konuşmanın ardından Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan protokol üyeleri ile birlikte sergiyi gezdi.

         5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erdemli Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen açılış etkinlikleri kurumumuz müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan konser ile sona erdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Erdemli Erdemli Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)