Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

"Hayatı paylaşmak için engel yok" diyerek çıktık yola ve beklediğimizden çok daha güzel bir paylaşım ile sizlerle  buluştuk. Okulumuz İngilizce öğretmeni Çiğdem TUNÇEL ERGİN organizatörlüğünde ,Bağyurdu Anadolu Lisesi Almanca öğretmenimiz Semahat AKICI' nın ve Atatürk Lisesi İngilizce öğretmenimiz Birtan Pekgüç öğretmenimizin katkılarıyla Zoom üzerinden bir söyleşi düzenlendi.

"Hayatı paylaşmak için engel yok" diyerek çıktık yola ve beklediğimizden çok daha güzel bir paylaşım ile sizlerle  buluştuk. Okulumuz İngilizce öğretmeni Çiğdem TUNÇEL ERGİN organizatörlüğünde ve Almanca öğretmenimiz Semahat AKICI' nın katkılarıyla Zoom üzerinden bir söyleşi düzenlendi. 2,5 saat süren akıcı bir toplantı oldu.  Zaman nasıl aktı gitti anlayamadık bile. Katılımcı herkes konu hakkında konuşmak paylaşımda bulunmak istedi. Hepsi de birbirinden güzel konuşmalardı. Engelli bireylerin yaşadığı engeller ve çözümleri üzerine konuştuk. Birlikte yaşamın engelleri kaldırdığımızda imkansız olmadığını birbirimize hatırlattık. Farkındalığı arttırmak adına çok güzel söyleşi gerçekleştirdik. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü değil her zaman birlikte olup beraber paylaşımlarda bulunacağımız güzel günlerde tekrar tekrar  buluşmaya  söz verdik. Bir sonraki buluşmamızda Pandemi bittiğinde okul bahçemizde böyle bir söyleşi yapıp hep beraber dans etmeye karar verdik.

Bu kadar güzel anlamlı değerli paylaşımları için başta Türkiye Sakatlar Konfederasyon Başkanı Yusuf ÇELEBİ ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Genel Sekreteri  Ayhan BAHÇELİ ve Türkiye Sağırlar Milli Federasyon Başkan Yardımcısı Bülent TEKİN ve Zihinsel Engelliler Konfedarasyon Başkanı Aynur DANKAZ 'a teşekkür ederiz.

 

Ve ayrıca okulumuzda farkındalığı arttırmak amacıyla bu semineri tertip eden öğretmenimiz Çiğdem TUNÇEL ERGİN ve söyleşiye katılım sağlayan okul müdürümüz Sayın Murat YILDIRIM ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi borç biliriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Beylikova Beylikova Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)