"Haziran Ayı Kurumsal Kapasitemizin Arttırılması ve Fiziki İmkÂnlarımızın İyileştirilmesi Çalışmaları ve Kalite Takip Sistemi Toplantısı Yapıldı. "

         Kurumsal Kapasitenin Arttırılması  ve Fiziki İmkânların İyileştirilmesi Çalışmaları kapsamında 17 Haziran 2022 tarihinde öğleden sonra saat 14.00'da yapılan Sene Sonu Öğretmenler Kurulu toplantısında Kalite Takip Sistemi gündem maddesi olarak ele alındı ve görüşüldü.2022 yılı Nisan ayından itibaren yapılan çalışmalar hakkında öğretmenler kuruluna bilgi verildi. Kurul tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında kalite takip sistemi çalışmalarını yürütmek üzere komisyon üyeleri belirlendi. Kalite takip komisyonu üyelerinin 18 Haziran 2022 tarihinde 2022-2023 Kalite takip sistemi ve planlama çalışmaları için toplanması kararlaştırıldı.

       Kurumsal kapasitenin arttırılması, geliştirilmesi ve fiziki imanların iyileştirilmesi kapsamında eylem planı hazırlama çalışmalarını görüşmek üzere komisyonumuz tarafından 18 Haziran 2022 saat 10.00'da toplantı yapıldı. Çalışmaların dört ana başlık altında gerçekleştirilmesi, Ağustos ayı içerisinde bakanlığımızın belirleyeceği alt başlıklar doğrultusunda planlamanın yapılması için komisyonun yeniden toplantı yapması kararlaştırıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Karaman Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)