Her Çocuk Özeldir

Her çocuk özeldir ama bazıları daha özeldir ve daha çok ilgiye ihtiyaç duyar. Çocuklara okullarda bu konuyla ilgili bilgilendirmeler yapılmalıve özel çocuklar konusunda bilinçlenmeleri sağlanmalıdır.

Her çocuk özeldir ama bazıları daha özeldir ve daha çok ilgiye ihtiyaç duyar. Çocuklara okullarda bu konuyla ilgili bilgilendirmeler yapılmalı ve özel çocuklar konusunda bilinçlenmeleri sağlanmalıdır.

Toplumumuz, özel eğitim gerektiren bireylere karşı duyarlıdır ve ülkemizde konuyla ilgili çeşitli faaliyetler düzenlenmektedir. Hayata farklı renklerle bakan bu özel çocukların keşfedilmesi, fark edilmesi ve ortaya çıkarılması konusunda hepimize ayrı görevler düşmektedir.

Bu bilinçte olan okulumuz öğretmen ve öğrencileri de konuya farkındalık kazandırmak, bu özel insanlara sevgimizi ve duyarlılığımızı göstermek için bir etkinlik gerçekleştirmiştir. Müdürümüz Mehmet Akif Odabaş,Müdür Yardımcısı Ertuğrul Ersen, Rehber Öğretmen Fatma Nur Aydemir 9.sınıf öğrencileri ile birlikte Özel Gümüş-İlgi Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etmiş ve bu özel çocukların her zaman yanında olduğumuzu göstermişlerdir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Merkez Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)