Her Öğrenciye 3 Gb İnternet

 Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK (Prof. Dr.) bu gün yaptığı EBA VE AKADEMİK DESTEK PROGRAMI TANITIMI Programında yaptığı açıklamayla müjdeyi verdi. Tüm öğrencilerin "Eğitimde Adalet" anlayışı çerçevesinde; cep telefonundan EBA kullanımı için aylık 3GB internetin ücretsiz sağlanacağını Bakanımız bizzat ifade etmiştir.

'ÖĞRENCİLERE 3 GB ÜCRETSİZ ERİŞİM İMKANI'

Burada çok önemli bir şey var. Peki ama buna nasıl ulaşacaklar? Her bir öğrencimize, bütün operatörlerden aylık 3 GB ücretsiz erişim imkanı var. Her bir öğrencimiz, Türkiye'nin her yerinden; telefon çeksin yeter. Bu anlamda bir erişme ve ulaşma imkanı var. Bunu pilot çalışmalarda denedik.

İşin özeti; eğitimde fırsat adaleti. Benim fırsatım yok, benim öğretmenim yok. Çok basitçe var. Bunu sağlamış olduk, fırsat adaletiyle Türkiye'den isteyen herkesin buna erişmesiyle ilgili altyapıyı kurmuş olduk. Ve bu benim hayallerimden bir tanesiydi ve buna ulaşmış olmak bugün benim açımdan çok çok değerli. Sizler burada bulunarak bizlere destek verdiniz.

 Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğrencileri yakından ilgilendiren bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. Eğitim sisteminde yeniden değişikliğe giden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni bilişim ağı hakkında konuştu. Her bir öğrenciye, bütün operatörlerden aylık 3 GB ücretsiz erişim imkanı verecek olan MEB, deneme çalışmalarında başarıya ulaştıklarını belirtti.  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Yenilenen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve Akademik Destek' Tanıtım Programı'nda konuştu. 'Yarını bekleyin!' diyerek meraklı bekleyişi arttıran Selçuk, bugün tüm ğrencilere 3G internet erişim hizmeti sağlayacağını belirtti. Yenilenen eğitim bilişim ağının detaylarını anlatan Selçuk, Her bir öğrencimiz, Türkiye'nin her yerinden; telefon çeksin yeter. Bu anlamda bir erişme ve ulaşma imkanı var. Bunu pilot çalışmalarda denedik' dedi. Tanıtım programında soruları cevapladı. ÖĞRENCİLERE 3 GB ÜCRETSİZ ERİŞİM İMKANI

 

 ''Her bir öğrencimize, bütün operatörlerden aylık 3 GB ücretsiz erişim imkanı var. Her bir öğrencimiz, Türkiye'nin her yerinden; telefon çeksin yeter. Bu anlamda bir erişme ve ulaşma imkanı var. Bunu pilot çalışmalarda denedik.İşin özeti; eğitimde fırsat adaleti. Benim fırsatım yok, benim öğretmenim yok. Çok basitçe var. Bunu sağlamış olduk, fırsat adaletiyle Türkiye'den isteyen herkesin buna erişmesiyle ilgili altyapıyı kurmuş olduk. Ve bu benim hayallerimden bir tanesiydi ve buna ulaşmış olmak bugün benim açımdan çok çok değerli. Sizler burada bulunarak bizlere destek verdiniz.''dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Ermenek Ermenek Uysal - Hasan Kalan Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)