Hikayenizi Yazmanıza Bir Gün Kaldı

HİKAYENİZİ YAZMANIZA BİR GÜN KALDI


#KBO nun sevgili 8. Sınıf öğrencileri,


Bir yıl boyunca çok ciddi emekler verdiniz. Bu meşakkatli sürecin baş mimari öğretmenlerimiz, anne babalarınız ve idaremizle el ele bugüne kadar sizlerin başarısı için hep birlikte gayret ettik, gayret ettiniz. Her şey, sizin en iyi ve güzel olanı hak etmeniz için düşünüp faaliyete geçirildi. Biliyorum ki; "kader, gayrete aşıktır." Bu süreci de gayret edip, emek verenler başarıyla nihayete erdirecektir. Başarının anahtarını gece gündüz demeden çalışarak elinize aldınız. Pazar günü,  #LGS için, emin adımlarla yola çıkıp, başarının kapılarını tek tek açacağınıza olan inancım tamdır. Bu inanca sizlerin de sahip olduğunu biliyorum. Bunun başarıyla taçlanması için ben ve ekibim sınav günü, yine sizlerin yanında olacaktır. Hepiniz rahat olun, her türlü tedbiri düşünüp aldık.  Sınav günü, inşaallah olmaz ama olurda sorun yaşayan herhangi bir öğrenci ve velimiz olursa,  0538 629 71 38 numaralı hatta whatsap üzerinden sorunu yazmaları yeterli olacaktır.


Sizler sadece  6 ana dersten yazılı bir imtihana gelir gibi sınava gireceğiniz okulunuza gidin ve başarının anahtarını, 14 Haziran itibariyle mezun olacağınız ortaokulunuz için son kez kullanın. Allah yâr ve yardımcınız olsun. Rabbim hepinize zihin açıklığı versin. Hepinize başarılar dilerim. Bu süreçte emek ve katkısı olan başta öğretmenlerimiz olmak üzre herkese yürekten teşekkür ederim.


Göncer DEMİRYÜLEK 

Okul Müdürü


#LGSyeHazırım   #LGS2024

#KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum 


#Not: 

1-) Tüm öğrencilerimizin en geç 8:45'te sınava girecekleri okul bahçesinde hazır olmaları gerekmektedir.

2-) Cep telefonu, akıllı saat vb eşyalarınızı eve yahut refakat eden velilerimize bırakınız

3-) Sizlere teslim ettiğimiz sınav giriş belgelerini mutlaka yanınızda bulundurunuz. Sınav günü yırtılan, kaybedilen sınav giriş belgeleri olan öğrencilerimiz olursa,  sınava gireceği okul idaresinde belgesinin çıktısını talep edebilir. 

4-) Öğrencilerimizin yanında mutlaka kimlik olmalı. Kimlikte fotoğraf ZORUNLU DEĞİLDİR.

5-) Öğrencilerimizin; kalem, silgi, su ve mendil gibi sınav araç ve gereçlerini yanlarına almaları gerekmektedir.

6-) Kitapçıklar pazartesi gününden itibaren sınava girilen okullarda dağıtılacaktır. 


BAŞARILAR

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Kemal Berktan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)