Hisarcıkta 2450 Kitap Dağıtıldı

Hisarcık, Fevzi Çakmak Ortaokulu, Hikmet Yedekçioğlu İlkokulu ve Hacı Hüseyin Akoğlu İlkokulu öğrencilerine 2450 adet kitap dağıtıldı.

Hisarcık, Fevzi Çakmak Ortaokulu, Hikmet Yedekçioğlu İlkokulu ve Hacı Hüseyin Akoğlu İlkokulu öğrencilerine 2450 adet kitap dağıtıldı. Rafet Sertoğlu’nun bugüne kadar yayınlanmış eserlerinin yer aldığı hediye paketleri alan öğrencilerin yaşadıkları sevinç görülmeye değerdi.

Kitapların 1800 tanesi hayırsever Necla Tanver Attar tarafından 750 tanesi de Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılandı. Yapılan törene Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Şube Müdürü Fatih Eroğlu, Yazar-Şair-Gazeteci Rafet Sertoğlu ve hayırsever Necla Tanver Attar´ın yanı sıra bölge okul yöneticileri katıldı.

Düzenlenen etkinliklerde kısa birer konuşma yapan Rafet Sertoğlu, "Bugüne kadar ülkenin pek çok yerinde çok sayıda imza ve söyleşi etkinliklerine katıldım ama itiraf etmeliyim ki hiçbirisinde bu kadar heyecan hissetmedim. Heyecanlıyım çünkü, kendi doğup büyüdüğüm topraklarda, eğitim görüp mezun olduğum okullarda, kendi insanlarımla böyle bir etkinlikte ilk kez bir araya geliyorum. Özellikle belirtmek isterim ki, şuana dek kaleme aldığım 40 kitabı ortaya koymamda bana esin kaynağı olan güç Hisarcık insanın değerlerine sahip çıkma bilinci, gelenek ve göreneklerine bağlığı ve her şeyden önemlisi vatan ve ulus sevgisidir. Kitaplarımda ilke edindiğim bu felsefemin, yeni kuşak Hisarcıklı gençler tarafından da rol model alınacağını ümit ediyor, etkinlikte emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum."dedi.

Yazarımız  ve Hayırseverimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Melikgazi Hikmet Yedekçioğlu İlkokulu

Kaynak:https://hikmetyedekciogluilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/hisarcikta-2450-kitap-dagitildi_2594250.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)