Iı. Dönem Dyk (Destekleme ve Yetiştirme Kursları) Başvurusu Duyurusu

Öğrencilerimiz, başvurular için gitmek istedikleri kurs merkezi ve kurs almak istedikleri derslere ilişkin e-kurs modülü üzerinden tercihte bulunacak.

 

DYK İKİNCİ DÖNEM
21 Ocak 2019 - 3 Şubat 2019 tarihleri arasında kurs merkezi başvurularının alınması ve il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması işlemi yapılacak olup öğretmen başvurularının alınması ve onaylanması ise 4-10 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Destekleme ve Yetiştirme Kursları için 11-17 Şubat 2019 tarihleri arasında öğrenci başvuruları alınacak ve 18-24 Şubat 2019tarihleri arasında okul müdürlüklerince kurs sınıfları oluşturulacak. İkinci dönem DYK 25 Şubat 2019tarihinde başlayacak olup kurslar 2 Haziran 2019 tarihinde tamamlanacak.

EBA E-KURS BAŞVURU İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

e-Kurs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler okuldan aldıkları EBA şifreleriyle ‘www.eba.gov.tr’ web sitesine giderek sağ üstte bulunan ‘EBA Girişi’ butonuna tıklamalıdır. Sonrasında ise ‘Kullanıcı Adı’ yazan bölüme T.C. kimlik no, ‘Şifreniz’ yazan kısma ise size verilen şifre ile giriş yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra kurs almak istediğiniz dersleri seçerek ek ders talebinde bulunmanız gerekmektedir. Eğer yeterli kontenjan sağlanırsa belirlenen gün ve saatlerde seçmiş olduğunuz dersten takviye alabilirsiniz.

 

https://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS//giris.jsp adresinden TC Kimlik Numarası, Okul Numarası ve Kimlik Seri-Sıra No Bilgileri ile giriş yapılır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Nevşehir Ürgüp Ürgup Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)