İl Birincisi Dereköy Ortaokulundan

Kütahya Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Vergi Haftası kapsamında  hazırlamış olduğu ortaokul öğrencileri arasında' Vergi Nedir? Kompozisyon Yazma Yarışması'na katılan Dereköy Ortaokulu il birinciliği getirdi.

Dereköy Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Cevdet DEMİRTAŞ 'ın vergi vermenin geleceğe yapılan yatırım olduğu,neden vergi verilmeli,vergi nedir  sorularına cevap aradığı farklı bir kurguyla hayal gücünü katarak yazdığı 'Dönüşüm Muhteşem Olacak' kompozisyonu il birincisi seçildi.

    3 Mart 2020'de Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında gerçekleşen ödül töreninde yazmış olduğu eseriyle il birincisi olan Cevdet DEMİRTAŞ'a ödülünü Kütahya İl Defterdarı Ömer Faruk ÖNEL'den aldı.

Görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ, "Vergi,her vatandaşın vermesi gereken bir borçtur.Bu borç devletin ekonomik temellerini sağlamlaştırır.Cevdet,güzel farklı bir bakış açısıyla bu konuya en güzel şekilde değinmiş.Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.Başarıları daim olsun.Kalemine sağlık." dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)