İl İkincisi Olduk

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü yapılan "Bir Varmış Bir Yokmuş" isimli Masal Anlatma Yarışmasının final programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan, okul yöneticileri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, masalların nesilden nesille aktarılan kültürel bir miras olduğunu vurguladı. Çalışkan, "Öğrencilerimizi dinlerken geçmişe bir yolculuk yaptık. Dedelerimiz ve ninelerimiz bizlere küçükken masallar anlatırdı. Bizi biz yapan değerlerimizden biridir masallarımız. Bu değerin gelecek nesillere aktarılması açısından bu tür yarışmaları önemsiyoruz. Masallarımızı çocuklarımızdan dinlemek bizleri de mutlu etti. Finale kalan tüm öğrencilerimiz bizim gönüllerimizin birincisidir. Hepsini tekrardan tebrik ediyorum. Bu anlamlı yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm yönetici ve öğretmelere teşekkür ederim" dedi.

Öğrenvimiz Tuğçe ŞAŞMA'nın il ikincisi olduğu final yarışmasında ödülünü İl Kültür Turizm Müdürü Burhan YEMİŞ'in elinden aldı.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Kılbasan İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)