İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu Ziyaret Etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rıfat KALKAN öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak ,eğitim öğretim konusunda paylaşımlarda bulunmak amacıyla "Okul Kurum  Ziyaretleri" kapsamında Okul Müdürümüz Mustafa KOÇAK'tan okul ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.  

 

Sn. Rıfat KALKAN öğretmenlerimizle sohbet ederek öğretmenlerimizin görüş, önerilerini dinledi. Sık sık okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geleceğini, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin taleplerini dinleyeceğini ve istedikleri zaman talep , isteklerini iletebileceklerini söyledi.

 

Daha sonra Akıl ve Zeka Oyunları Sivas İl Elemelerinde Küre oyununda İlçemizi temsil edip  3. olan 5/A Sınıfı öğrencimiz Seyit Ali Öztürk'le tanışan müdürümüz öğrencimize ödüllendirdi. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenimiz Tayfun SOYLU'ya tebrik ve desteklerini iletti.

 

Öğrencilerimizi her daim destekleyen Okul Müdürümüz Mustafa KOÇAK'a, müdür yardımcımız Ünal Yiğit'e  öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Zara Halil İbrahim Çiftçi Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)