İlçe Milli Eğitimden Akşemseddin Anadolu Lisesine Başarı Ziyareti

 

İLÇE MİLLİ EĞİTİMDEN AKŞEMSEDDİN ANADOLU LİSESİNE BAŞARI ZiYARETİ

 

2020 YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile Akşemseddin Anadolu Lisesi başarılı sonuçlar aldı. Yerleştirme sırasında ilk 2000 içinde yer alan Müberra YALÇIN Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı.

 

Pandemi sürecinde devam eden seminer çalışmalarını inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ATCIOĞLU öğretmenlerin ve idarecilerin yeni eğitim yılını kutladı. Okul ziyareti sırasında YKS sonuçlarını inceleyen ATCIOĞLU okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etti. Önemli olanın zirveye çıkmak değil zirvede kalmak olduğunu belirten ATCIOĞLU, Covid19 salgını süresince gerek uzaktan eğitim gerekse canlı derslerle öğrencilerin takibini yapan öğretmenlere teşekkür etti.

 

Yeni öğretim yılında başarının artarak devam etmesi gerektiğini söyleyen ATCIOĞLU yeni dönemde de her türlü olumsuzluğa rağmen öğretmen olarak her ne şartta olursa olsun fedakarca eğitime devam edilmesini vurgulayarak yılmadan ümitsizliğe kapılmadan mesleğimizi en iyi şekilde icra edilmesini belirtti. Uzaktan eğitim süresince veli ve öğrencilerle irtibatı koparmamanın başarıyı arttırdığını söyledi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum İskilip Akşemseddin Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)