İlden Gelen Hediyeler Mutluluk Sebebi

Kütahya İl Gençlik Spor Müdürlüğünce Dereköy İlk ve Ortaokuluna spor malzemeleri hediye edildi.

Mustafa Kemal Atatürk: "Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır." demiş, bu sözün kıymet ve bilincinde olan okul idare ve öğretmenleri öğrencilerin gelişiminde ve geleceğinde spora ayrıca bir önem verilmesi gerektiğini düşünerek bu yöndeki çalışmalara sık sık yer vermeyi hiç ihmal etmemiştir.

 

               Hediyelerin öğrencilere dağıtımı anında yüzlerde tebessüm, gözlerde mutluluk ve heyecan hakimdi. Hediyelerin okul öğrencilerine dağıtımında Hisarcık Kaymakamımız Sayın Buğra KARADAĞ, Ak Parti İlçe Başkanı Ali VAR, Belediye Encümen üyesi Mustafa ŞEN ve Köy Muhtarı Tayfun BÜTÜN  bulundu ve hediyeleri öğrencilerimize verdiler.

 

Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ, "Spor sıhhattir, dinçliktir ve en önemlisi hem bedenin hem de zihnin zinde kalmasıdır. Öğrencilerimize Kütahya İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafında spor malzemelerinin hediye edilmesi bizleri ve öğrencilerimizi mutlu etmiştir. Kütahya İl Gençlik Spor Müdürlüğüne ve hediyeleri öğrencilerimize veren başta Sayın Kaymakamımız Buğra KARADAĞ'a ve beraberindeki Değerli Heyet'e okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum." dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)