''İlk İş Babalık''

İlçemiz Papatyam Anaokulunda  'İlk işimiz babalık' sloganıyla hazırlanan 'Baba Destek Programı' kapsamında düzenlenen eğitimlere katılan babalar, sertifikalarını aldılar

   Babaların erken yaşlardan itibaren çocukların bakım ve gelişimlerinde sorumluluk almaları ve etkili babalik davranışının yaygınlaştırılması amacıyla Papatyam Anaokulunda sürdüren baba eğitim programına katılan babalar sertifikalarını aldılar. Evinde şiddet yerine şefkat ve eşitlik olan çocuk daha sağlıklı büyür,kendine güvenen bir birey olur. Babayım diyen tüm babaların çocuklarını eşitlikçi ve şiddetten uzak bir ortam sağlamaları, çocuğu dinleme ve kendini ifade etme konusunda farkındalık sağlama amacıyla bu haftaki konu empati,çatışma çözme ve öfke yönetimiyle son buldu.

   Dramalar ve iletişim oyunlarıyla desteklenen eğitime  katılan tüm babaları bir baba olarak kendilerini geliştirmeye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutluyoruz. Papatyam Anaokulumuzun babalara yönelik düzenlemiş olduğu program bu anlamda toplumsal farkındalık açısından önem arz ettiğinden kendilerini tebrik ediyor ve diğer okullarımızda da yaygınlaşarak devam etmesini diliyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://elbistanram.meb.k12.tr/icerikler/ilk-is-babalik_7579286.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)