İlköğretim Haftası'nı Coşkuyla Kutladık

İlköğretim Haftası münasebetiyle düzenlenen törene okul olarak katıldık.

 

İlköğretim Haftası münasebetiyle Atatürk Anıtı Tören Alanı'nda düzenlenen kutlama programına okul olarak katıldık.  Programda ilk olarak Atatürk Anıtı'na Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman KIZILOK tarafından çelenk konuldu. Ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız söylendi. İstiklal Marşımız söylenirken bayrakları göndere 4-B sınıfı öğrencileri Beren ve Zeynep CELLAT kardeşler çekti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman KIZILOK yaptı.

"Açıldı Okulumuz" başlığını taşıyan şiiri 3-A sınıfı öğrencisi Cihangir KILIÇ okudu. "Okula Dönüş" başlığını taşıyan şiiri de 3-B sınıfı öğrencisi Mustafa Yiğit ERENULUĞ sundu.  Şiirlerin okunmasının ardından, dördüncü sınıf öğrencilerimiz birinci sınıf öğrencilerimize, "okulumuza hoş geldiniz" hediyeleri verdiler.

Programa Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman KIZILOK, Şube Müdürleri Fahri DURSUN ve Hakan ŞAHİN, Okul Müdürü Vedat KOÇ, Müdür Yardımcısı Güven POLAT, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı. İlçe merkezindeki okullar da onar kişilik öğrenci gruplarıyla İlköğretim Haftası kutlama programında yer aldılar.

 

Fotoğrafları büyütmek için lütfen üzerine tıklayınız

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)