İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İokbs - 2023)

BURSLULUK SINAVI BAŞVURU Kılavuzunu  https://cdn.eba.gov.tr/yardimcikaynaklar/2023/05/IOKBS_2023.pdf adresinden inceleyiniz. Okul müdürlüğüne başvurunuzu 29 Mayıs - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapınız. Detaylar için siteyi ve açıklamaları inceleyiniz.

 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS-2023)

Saygıdeğer Velimiz ve Öğrencimiz;

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olarak İOKBS, 3 Eylül 2023

tarihinde Türkiye saati ile saat 10.00’da yapılacaktır.

Sınav başvurusu 29 Mayıs – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru işlemleri https://www.meb.gov.tr veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden yapılabilecektir. Öğrenci velisi, “EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddî Durumunu Gösteren Beyanname” ve eklerini, okul müdürlüğüne teslim edecek ve başvurunun yapılmasını sağlayacaktır.Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin başvurusu okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacaktır

Öğrenciler “İOKBS Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2023” ve ilgili mevzuata, https://www.meb.gov.tr ve https://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden ulaşabileceklerdir.

Öğrencinin sınav giriş yeri, salonu, sıra numarası, alacağı sınav tedbir hizmeti gibi bilgiler sınav tarihinden en az 7 gün önce https://www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)