İnternet Haftası Etkinlikleri

Okulumuzda İnternet Haftası dolaysıyla 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik faydalı bir seminer programı düzenlendi.

İnternet haftası nedeniyle okulumuzda Kişisel Verilerin Korunması Kulübünün düzenlediği Etkinlikle Verilerin Korunması, Güvenli İnternet ve Yapay Zeka konusunda önemli sunumlar yapıldı.

İnternet Haftası vesilesiyle Okul Kişisel Verileri Koruma Kulübü tarafından düzenlenen program ilk olarak okul Müdürümüz Sayın Kemal AYDIN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Ardından Okul İngilizce Öğretmenimiz Kadir TURĞAY'ın Bilişimin Ekonomisi ile ilgili söyeleşisi oldu. Sonrasında Değerli konuğumuz Bilgisayar Mühendisi Sayın Furkan SİDAL Yapay Zeka Ve Güvenli İnternet konularında öğrencilermize tecrübelerini aktardı. Sonrasında Siber Güvenlik ve Güvenli Sosyal medya kullanımına dair sinevizyon gösterimi ile etkinliğimiz devam etti. Etkinlik sonunda soru cevap kısmı yapıldı. Son olarak okul müdürümüz Sayın Kemal AYDIN teşekkür konuşmasını yaparak değerli konuğumuz Sayın Furkan SİDAL'a katkılarından dolayı hediye tatdimi yaptarak bu faydalı semineri sonlandırdı.

 Etkinliği düzenlen Kulüp Danışmanı Nurullah Yıldız, Musa ÖZSAYIN ve Veri Güvenliği ve Yapay Zeka konusunda faydalı bilgiler sunan VASKİ Basın Yayın Şube Müdürü ve Bilişim Sistemleri Uzmanı Furkan SİDAL , Değerli konuşmaları için İngilizce hocamız Kadir TURĞAY hocamıza  ve  öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tüm öğrencilerimize güvenli internet ışığında güzel bir gelecek dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Tuşba Ahmed - İ Hani Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)