İşe Alım ve Staj Semineri

Okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı ve Elektrik - Elektronik Teknolojileri Alanı, 11 ve 12 sınıf öğrencilerine yönelik 19/04/2024 tarihinde, uluslararası üretim yapan Lazzoni Mobilya, insan kaynakları yöneticileri; Elif ŞENER ve Veysel KÖSEER tarafından "Staj ve Mezuniyet Sonrası İşe Alım ve İşe Yerleştirme" konulu seminer vermişlerdir.

Seminer öğrencilerimiz tarafından ilgi ile izlenmiş ve bir çok sorularına cevap almışlardır. Öğrencilerimiz Lazzoni Mobilya'ya davet edilmişlerdir. İşe alım sürecinde öğrencilere ustalar tarafından veeğitim birimleri tarafından eğitime alınarak ve yeterli eğitim sonunda kişilerin istekleri ve yetenekleri doğrultusunda ilgili birimlerde çalışma imkanlarından yararlanacakları belirtilmiş, ayrıca çalışanların istemeleri halinde 4 kıtada bulunan ülkelerde Lazzoni Mobilya Mağazalarında çalışma imkanlarınında bulunduğu belirtilmiştir.

Lazzoni Mobilya insan kaynakları birimi sorumlusu; Elif ŞENER hanımefendi ve Veysel KÖSEER beyfendiye okulumuza ziyaretleri ve öğrencilerimize verdikleri seminerden dolayı teşekkür ederiz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)