Isparta / Sütçüler Çobanisa İlkokulu

Telefon:2463598089 Adres:Çobanisa Köyü Sütçüler/ISPARTA Web Sitesi:https://cobanisailkokulu.meb.k12.tr Isparta Okulları, Isparta Sütçüler Okulları, Isparta İlkokulları, Isparta Sütçüler İlkokulları, İlkokul Haberleri, Isparta İlkokul Haberleri, Isparta Sütçüler İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı çağdaş prensiplerle donatılmış, aydınlık gösteren bir okul!
MisyonÜreten, düşünen, sorgulayan, isteyen, arzulayan bireyler yetiştirmek.
Telefon2463598089
AdresÇobanisa Köyü Sütçüler/ISPARTA
İnternet Sitesihttps://cobanisailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇobanisa Köyü, kuru tarım ve hayvancılık yapılan kırsal bir yerleşim yeridir. ORKÖY kapsamında yer alan Çobanisa susuzluk problemleri ile gündeme gelmiştir. Dağınık bir yerleşim olduğundan mahallerinden taşımalı eğitim yapılmaktadır.
UlaşımÇobanisa Köyünde yer alan Çobanisa İlkokulu, Sütçüler ilçesi, Isparta İline bağlıdır. Sütçüler´e uzaklığı 7km olup ile uzaklığı ise 108 km´dir.Okulun içinde bulunduğu köyden ilçe merkezine düzensiz saatlerde özel taşıma araçları gitmektedir. ilçeden ile ise saatleri belli olan tek firma seyehat araçları kaldırmaktadır.
Merkezden UzaklıkÇobanisa Köyünde yer alan Çobanisa İlkokulu, Sütçüler ilçesi, Isparta İline bağlıdır. Sütçüler´e uzaklığı 7km olup ile uzaklığı ise 108 km´dir.
Ders Saatleri2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında ders başlangıcı; 08.30, bitiş saati ise 15.20 olarak okul idaresince belirlenmiştir.
Isınma TürüKış dönemi kar yağışları gözlendiği için kaloriferli ısınma yapılmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı23
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://cobanisailkokulu.meb.k12.tr/32/08/737790/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)